ADBE

Visie

ADBE staat voor een professioneel, transparant en juridisch correct beheer van mede-eigendommen. Kwaliteiten die wij garanderen op basis van vele jaren ervaring in het beheer van zowel een eigen patrimonium als dat van andere eigenaars.
 

Het beheer van mede-eigendommen moet steeds op een vakkundige wijze gebeuren, anders kan dit leiden tot allerlei problemen. Zo is er een zaak bekend van een Vereniging van Mede-Eigenaars (VME) die veroordeeld werd tot het betalen van een schadevergoeding van tienduizenden euro’s aan een aannemer ingevolge foutief beheer. Een ander vaak voorkomend probleem dat dikwijls in het nadeel van de eigenaars uitdraait, is het niet aanvaarden door huurders van de jaarlijkse afrekening omdat deze fouten bevat. Situaties die perfect kunnen vermeden worden, wanneer het beheer met kennis van zaken wordt uitgevoerd. Tijdens de vele jaren dat Wouter Bleyenberg al actief is als syndicus, zag hij reeds talloze voorbeelden van dergelijke gevallen op het moment dat eigenaars voor het eerst op zijn diensten beroep deden net omdat ze met zulke problemen geconfronteerd werden. Niet voor niets is hij dan ook als advocaat gespecialiseerd in appartementsrecht.
 

Het is duidelijk dat in onze complexe maatschappij het beheer van eigendommen en van een patrimonium enkel door specialisten kan worden uitgevoerd. Bij ADBE krijgt U op dit vlak een dubbele garantie:

  • ADBE is enkel actief in het beheer van mede-eigendommen. Dit is onze specialiteit.

Wij zijn geen makelaar in vastgoed of verzekeringen, rentmeester, enz. Om deze garantie nog meer kracht bij te zetten, koos Wouter Bleyenberg doelbewust voor een erkenning als advocaat, eerder dan voor één als vastgoedmakelaar.

  • ADBE biedt een doorgedreven specialisatie in de financiële, juridische en technische aspecten van het beheer van mede-eigendom.

Deze materie is immers te complex om met een generalistische aanpak, met een beetje kennis van veel verschillende domeinen, een goed resultaat te boeken. Specialisatie is de enige juiste aanpak.
 

ADBE beheert Uw mede-eigendom met kennis van zaken.

uw mede-eigendom laten
beheren door adbe?