De troeven van syndicus ADBE voor uw gebouw

ADBE is lang niet de enige syndic die actief is in Oost-Vlaanderen. Door ons enkel te specialiseren in deze activiteit en met een persoonlijke aanpak willen we echter het verschil maken. In combinatie met de troeven hieronder leverde ons dat de voorbije jaren een steeds grotere portefeuille aan gebouwen op.

Syndicus als enige activiteit

Wij zijn geen vastgoedmakelaar of verzekeringsmakelaar, en we bieden ook geen eigen poetsdiensten aan. Nee, we treden enkel en alleen als syndicus op. Omdat we ervan overtuigd zijn dat een breder gamma aan diensten lang niet altijd leidt tot een betere service.

Persoonlijke aanpak

Onze ambitie is niet de grootste portfolio te hebben, wel de beste service te bieden. Voor dat laatste is een persoonlijk contact een absolute must. Daarom krijgt elke klant een vast aanspreekpunt en is zaakvoerder Wouter bij elk project betrokken.

Gespecialiseerde juridische kennis

ADBE heeft jaren ervaring en heeft alle aspecten van het beheer van mede-eigendommen onder de knie. We volgen de veranderingen van de wetgeving ook op de voet. Dat is geen overbodige luxe gezien het complexe takenpakket van de syndicus.

Onafhankelijkheid

Doordat het beheer van mede-eigendommen onze enige activiteit is, kunnen wij geheel onafhankelijk werken. Voor de mede-eigenaars betekent dat dat ze bijvoorbeeld zelf offertes kunnen vergelijken voor onder meer poetsdiensten. Andere syndici bieden ook dergelijke diensten aan, wat de keuzevrijheid van de eigenaars beperkt.

Transparante communicatie

We zien open communicatie als de basis van een goede samenwerking. Om die reden heeft de commissaris leesvolmacht op de bankrekening. Alle facturen zijn ook online beschikbaar voor de commissaris en de beheerraad.

24/7 permanentie

We zijn elke dag van de week en elk uur van de dag bereikbaar. Op die manier kunnen we snel de nodige acties nemen bij een noodgeval.

Nauwgezette opvolging

We stellen ons niet tevreden met het afsluiten van een contract. We zijn immers lang niet de enige syndicus die uw gebouw kan beheren. Daarom hebben we frequent contact met de eigenaars en spelen we kort op de bal bij eventuele problemen.

Op zoek naar een betrouwbare syndicus voor uw gebouw?