Professioneel beheer van mede-eigendommen

ADBE staat voor het professioneel, transparant, persoonlijk en juridisch correct beheer van mede-eigendommen. Dat garanderen wij op basis van vele jaren ervaring in het beheer van zowel een eigen patrimonium als dat van andere eigenaars.

Syndicus met vakkennis als grootste troef

ADBE beheert mede-eigendommen met kennis van zaken. Door het beheer van uw eigendom in handen te geven van een syndicus met een diepgaande vakkennis kunt u allerlei problemen vermijden. Zo is er een zaak bekend waarbij een Vereniging van Mede-Eigenaars (VME) veroordeeld werd tot het betalen van een schadevergoeding van tienduizenden euro’s aan een aannemer door foutief beheer. Daarnaast komt het ook vaak voor dat huurders de jaarlijkse afrekening niet aanvaarden omdat ze fouten bevat.

Deze situaties kunnen perfect vermeden worden door in zee te gaan met een gespecialiseerde syndic. Dat weet zaakvoerder Wouter Bleyenberg als geen ander. In de tien jaar dat hij actief is als syndicus, kwamen heel wat eigenaars voor het eerst bij hem terecht nadat ze met dergelijke problemen geconfronteerd werden. Niet voor niets is hij als advocaat gespecialiseerd in appartementsrecht.

Een taak voor specialisten

In onze complexe maatschappij kan het beheer van eigendommen en van een patrimonium enkel door specialisten uitgevoerd worden. ADBE biedt u op dit vlak een dubbele garantie:

  • ADBE is enkel actief in het beheer van mede-eigendommen. Het is onze absolute specialiteit.

Wij zijn geen makelaar in vastgoed of verzekeringen, rentmeester, enz. Mede-eigendommen beheren is onze enige activiteit, maar wel een waar we echt goed in zijn. Om deze garantie nog meer kracht bij te zetten, koos Wouter Bleyenberg bewust voor een erkenning als advocaat, eerder dan voor één als vastgoedmakelaar.

  • ADBE heeft een zeer grondige kennis van alle financiële, juridische en technische aspecten van het beheer van mede-eigendommen.

Deze materie is te complex om met een generalistische aanpak, met een beetje kennis van veel verschillende domeinen, een goed resultaat te boeken. Specialisatie is de enige juiste aanpak.

Op zoek naar een betrouwbare syndicus voor uw gebouw?